Fakih bin Salih'a giden otobüsler hakkında her şey
Fakih bin Salih şehrine ucuz otobüs biletleri
-
Hammouda Prestige3sa 0dk011:00MarakeşOtobüs Terminali14:00Fakih bin SalihCentral bus station0TemelHammouda Prestige'ten bir Otobüs 4.12.2025 11:00:00'da Otobüs Terminali, Marakeş (Fas)'dan Central bus station, Fakih bin Salih (Fas)'a gider ve 4.12.2025 14:00:00'da varır. 50 Kişi başı 417 ₺ karşılığında Temel bileti mevcuttur. Seyahat süresi 3sa 0dk
Rotanız yok mu? Arama çubuğunda, kalkış yerini zaten doldurduk. Gitmek istediğiniz yeri girmeniz yeterlidir. Ancak, Fakih bin Salih şehrine otobüs ile gitmek istiyorsanız, yönü değiştirmek için oklara tıklamanız yeterlidir.
Varsayılan bir seyahat tarihi belirledik. Genellikle, çoğu insan 3-7 gün önceden rezervasyon yapıyor. Belirli bir tarihi kontrol etmek istiyorsanız, aramanızı güncellemek için takvimde ilgili günü seçmeniz yeterlidir.Fakih bin Salih şehrinden ne zaman döneceğinizi zaten biliyor musunuz? Dönüş yolculuğunu hemen kontrol edin ve uygun tarihi seçin. Başkalarıyla mı seyahat ediyorsunuz? Size kaç yolcunun katıldığını belirtin ve aramaya başlayın.
Arama sonuçları fiyat, kalkış ve varış saatlerine göre sıralanabilir. Ayrıca duraklara veya firmalara göre filtrelenebilir. Her şeyi ihtiyaçlarınıza göre özelleştirin.Bu arada: Fakih bin Salih şehrine gidip gelebileceğiniz size varsa tren, araç paylaşımı ve uçuşlar da dahil olmak üzere diğer ulaşım yolları hakkında da bilgiler sunuyoruz.


